Рекордна зарада у америчким биоскопима

Годишњи приход од продаје биоскопских улазница у САД премашио је десет милијарди долара и тако оборио претходни рекорд од 9,68 милијарди долара, постигнут 2007.

Холивуд је поставио нови рекорд, пошто је овогодишња зарада у северноамеричким биоскопима први пут премашила суму од десет милијарди долара.

Годишњи приход од продаје биоскопских улазница премашио је претходни рекорд од 9,68 милијарди долара постигнут 2007, наводи аналитичар зараде у биоскопима Пол Дергарабидијан.

Имајући у виду да су до краја године остале три седмице, у којима ће у биоскопе стићи неколико високобуџетних филмова, овогодишња зарада у северноамеричким биоскопима износиће 10,6 милијарди долара, додао је Дергарабидијан.

Међу потенцијалним хитовима који ће у биоскопе стићи до Божића јесу „Шерлок Холмс" са Робертом Даунијем Јуниором, „Аватар" Џејмса Камерона и наставак филма „Алвин и веверице".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво