„Браћа" замењују улоге

Драма „Браћа" говори о узорном војнику Сему, који нестаје на ратишту. После тога, његов неодговорни брат Томи помаже Семовој жени, али се између њих временом развија и нешто више. Ипак, они не знају да је Сем још увек жив... Главне улоге за Тобија Мегвајера, Џејка Џиленхола и Натали Портман.

Нови филм режисера Џима Шеридана, „Браћа", доноси причу о два рођена брата, који су потпуно различити.

Старији брат, капетан Сем Кејхил (Тоби Мегвајер, најпознатији по улози у „Спајдермену") је породични човек, који се увек беспрекорно понашао.

Са друге стране, харизматични млађи брат Томи (Џејк Џиленхол из филмова „Дони Дарко", „Планина Броукбек" и „Дан после сутра") је „црна овца" породице и тек је изашао из затвора.

Када Сем оде на мисију у Авганистан, његов хеликоптер је оборен и верује се да је погинуо.

После братовог нестанка, Томи се усељава код Семове жене Грејс (Натали Портман из филмова „Професионалац", „Блиски односи" и нових наставака „Ратова звезда"), како би јој помогао у старању о две ћерке.

Временом, њих двоје се све више зближавају и на крају се и заволе.

Али, они нису свесни да је Сем још увек жив.

После оборања, њега су заробили и мучили талибани.

Када се после свега врати кући, схвата да се ситуација потпуно променила и да су он и Томи заменили улоге...

Овај филм је римејк истоименог данског остварења редитељке Сузане Биерс из 2004. године , а премијера у САД је заказана за 4. децембар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво