„Краљ попа" у биоскопима

У 17 градова на пет континената, одржана истовремена претпремијера филма о Мајклу Џексону "This Is It". Од среде, ово остварење приказиваће се у биоскопима широм света, а премијера у Београду je у четвртак, 29. октобра.

Претпремијера филма о Мајклу Џексону "This Is It" одржана је истовремено у 17 градова широм света, у ноћи између уторка и среде.

Истовремена приказивања су део агресивне рекламне кампање, какву до сада није имао још ниједан музички филм.

Пројекције су одржане у градовима на пет континената, између осталих у Лондону, Берлину, Пекингу, Сеулу, Јоханесбургу, Рио Де Жанеиру, Лос Анђелесу и Њујорку.

У Лос Анђелесу, приказивање је одржано у Нокија театру, у близини арене у којој је снимљен највећи део Џексонових проба, приказаних у филму.

Догађају су присуствовале су многобројне звезде, међу којима су били и Вил Смит и Џенифер Лопез.

На поноћној пројекцији у Пекингу (овај филм је изабран међу само 20 страних остварења, која ће се приказивати ове године у Кини), публику је испред сале забављала група Џексонових имитатора.

"This is It" приказује детаље са проба „краља попа", који се спремао за 50 концерата у Лондону, планираних за јул наредне године.

Од среде почиње редовно приказивање широм света, ограничено на само две седмице, што би требало да изазове још веће интересовање

Премијера у Београду је заказана за 29. октобар, у склопу „Синеманије".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво