Паклени проблеми у рајском окружењу

У комедији „А кад брак није лак" брачни пар одлази у егзотично летовалиште како би спасао своју „климаву везу". Да би добили групни попуст и прошли јефтиније, позваће пријатеље да им се придруже. Иако они мисле да на одмор иду само да би се забавили, схватиће да су и њихове везе угрожене...

„А кад брак није лак" (Couples Retreat) је нова комедија о везама режисера Питера Билингслија, који је каријеру на филму почео као глумац, још док је био дете.

Сценарио за филм је дело двојца, који и глуми у овом остварењу, Џона Фавроа и Винса Вона, који су га написали заједно са Дејном Фокс.

Поред њих двојице, у овом остварењу глуме још Џејсон Бејтман, Кристин Дејвис (Шарлота из серије и филма „Секс и град"), Кристен Бел, Малин Акерман, Жан Рено...

Прича се фокусира на четири брачна пара, која путују на егзотично летовалиште Бора Бору, да би похађали „њу ејџ" семинар, чији је циљ спасавање „климавих" веза.

Сваки од ова четири пара има сопствене проблеме, па тако и Џејсон (Џејсон Бејтман) и Синтија (Кристен Бел), који су имали скоро савршен однос, али се све изменило када су сазнали да не могу да имају децу.

У последњем покушају да изгладе однос, њих двоје се одлучују за одмор у тропском уточишту.

Несрећа је у томе што немају довољно новца, па због тога убеђују своје пријатеље да им се придруже, како би сви добили групни попуст.

Три остала пара на летовање крећу да би се забавили, не знајући да ће се и њихове везе наћи „под лупом" и да ће „испливати" сви њихови проблеми.

Џои (Фавро) и Луси (Кристин Дејвис) су мање-више имали лажни брак, још од када су се венчали због непланиране трудноће, пре осамнаест година.

Дејв (Вон) и Рони (Малин Акерман) су толико обузети свакодневном рутином, да је свака страст просто ишчезла из њихове везе.

Последњи пар чине Шејн (Фејзон Лав), који је после болног раскида у вези са Труди (Кели Хок), секс-бомбом која је упола млађа од њега.

Филмски познаваоци су критиковали овакав приступ, јер сваки од парова има своје посебне шале, причу и разрешење проблема.

Такође, многи експерти сматрају се да су, осим Фавроа и Вона, остали главни ликови недовољно интересантни и смешни, док је ипак похваљена глума Жана Реноа (игра гуруа, који води семинар о поправљању веза) и Карлоса Понсе, који игра инструктора јоге.

Да критичари ипак немају „последњу реч", показало се после премијере у САД 9. октобра, јер је филм успео да се пробије на прво место најгледанијих остварења, пошто је за викенд остварио зараду од 35,3 милиона долара.

У Србији, ова комедија о везама биће премијерно приказана 1. новембра, на „Синеманији".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво