Читај ми!

Крудс: Како су настале ципеле

Синхронизовани инсерт из нове забавне три-де авантуре „Крудс“, само на РТС-у, показаће вам „како су праисторијски људи заправо почели да носе ципеле“.

Прича о откаченој породици Крудс, смештена у свет који подсећа на праисторијску планету Земљу, наћи ће се у биоскопима претпремијерно од 16. марта.

Живот Крудса је спокојан све до тренутка када континенти почну да се померају, након чега се њихов свет мења из корена. Присиљена да изађе из своје безбедне пећине, породица мора да крене на узбудљиво, али застрашујуће путовање.

Гласове овој породици позајмили су глумци различитих генерација. Ивана Поповић је неустрашива тинејџерка Ип, која жели да ссе отисне даље од граница познатог света.

Драган Вујић је њен отац, тврдоглави Граг, који мисли да „све што је непознато треба избегавати".

Марко Јанкетић позајмљује глас Гају, Ипиној симпатији, који ће Крудсима помоћи да савладају страхове и упуте се у нове авантуре.

Баби Грени са необичним смислом за хумор и још необичнијим способностима за преживљавање, глас даје Ђурђија Цветић. Мајку Крудс игра Весна Паштровић, док млађег брата у овој необичној породици игра Стеван Пиале.

Крудс 3D је дело ауторске екипе која је снимила биоскопске хитове Мадагаскар и Како да дресирате свога змаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво