Читај ми!

Нова Мишленова признања квалитету београдских ресторана

Мишленов гастрономски водич за 2024. годину уврстио је још пет нових ресторана у Београду, чиме се број оних које су Мишленови инспектори истакли у српској престоници повећао на 22.

Нова Мишленова признања квалитету београдских ресторана Нова Мишленова признања квалитету београдских ресторана

У новом водичу први пут су се нашли ресторани Исток, Пинот, На ћошку, Клуб књижевника и Ladresse, са титулом "Bib Gourmand".

Поред пет нових ресторана, сви они наведени у издању Мишленовог водича за Београд за 2023. годину, су потврђени и у избору за 2024. годину, саопштили су из компаније Мишлен.

У категорији препоручених ресторана и даље се налазе сви прошлогодишњи ресторани, Салон 1905, Гушти мора, ЈаМ, Енсо, Хома, Magellan, The Square, Легат 1903, Ебису, Comunale Caf e Cicina, Мезесторан Двориште, Langouste, Бела Река, Metropolitan Grill у хотелу Hyatt Regency, Skylong у хотелу Hilton и Twenty Two у хотелу Metropol Palace.

„Наши инспектори су приметили да постоји велики ентузијазам у области ресторанских услуга, тако да су се у Београду са великом пажњом усредсредили на мале бистрое и живописну кухињу. Претходни избор је потврђен, иако су се неки од кувара променили, власници ресторана потврђују да и даље имају сјајну визију хране и пића, сматра међународни директор Мишленовог водича Гвендал Пуленек.

понедељак, 03. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије