Читај ми!

Цела продукција РТС звука на један клик и у џепу – нова апликација РТС звук

У Музеју науке и технике представљена је нова апликација за мобилне телефоне „РТС звук".

Популарне песме, музички серијали и много мелодија... Свако ће апликацију моћи да инсталира на свом телефону.

Корисницима су доступни садржаји осам програма Радио Београда, издања ПГП РТС-а, студијски и концерти снимци Музичке продукције РТС-а и најпопуларнији музички серијали које волимо да гледамо на нашим програмима.

„Апликација РТС звук је цела продукција звука наше куће у мобилном телефону, у џепу, доступна за брзо слушање, а такође и за слушање музике, култних радијских емисија из богатог Архива Радио-Београда као што су Весело вече, Јовановићи, стари спортски преноси… Све је то на један клик од наших слушалаца и гледалаца, будићих корисника наше апликације. Осим тога имамо и звук наше Телевизије: 60 најлепших народних песама, Три боје звука, култни серијали...", рекла је Зорана Бојичић, директорка Технике Радио Београда

„Такође ту су и плеј листе по одабиру познатих људи из света филма, позоришта, уметности генерално, који су само за кориснике апликације направили свој избор и плеј листе, и ја бих навела Најџела Кенедија који је био гост Београда и који је направио плеј листу и не слуша класичну музику, а ја корисницима остављам да инсталирају апликацију и виде шта слуша Најџел Кенеди", додала је.

Бојичићева је објаснила и да је са Ап стора лако инсталирати и покренути апликацију и кретати се кроз меније уз бројне опције које РТС звук апликација пружа. Апликација је бесплатна.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије