Читај ми!

И Јуан Мекгрегор заражен хуманошћу

Осим три биолошке ћерке, славни брачни пар Мекгрегор-Мавракис пре пет година усвојио је Џамијан, девојчицу из Монголије. Говорећи о усклађивању породичног живота и каријере, шкотски глумац је, на изненађење јавности, открио да има четворо деце.

Шкотски глумац Јуан Мекгрегор и његова супруга Ив Мавракис осим троје биолошке деце имају и усвојену девојчицу.

Јунак филма Трејнспотинг открио је, у интервјуу који је дао за Њујорк пост, да он и жена имају четири ћерке, иако се до сада веровало да имају три девојчице.

Славни пар има 15-годишњу Клару и шест година млађу Естер, а 2006. у Монголији је усвојио ћерку Џамијан.

Мекгрегор је вест о новој чланици породице открио док је говорио о усклађивању породичног живота и каријере.

„Моја жена и четири девојчице - једна 15-годишњакиња, две деветогодишњакиње и четворомесечна беба - често иду са мном ако је реч о празнику и ако је то могуће због места на којем се налазим", открио је 40-годишњи уметник.

Глумац познат и из Ратова звезда и јунак путовања око света мотоциклом, недавно је изјавио да себе још сматра почетником у брачном животу.

Његов последњи филм Beginners, у којем игра са Кристофером Пламером и Мелани Лоран, овог месеца је стигао у америчке биоскопе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије