Читај ми!

Вил.ај.ем евакуисан из лондонског хотела

Певач хип-хоп групе „Блек ајд пиз", Вил.ај.ем, евакуисан је заједно са још 1.500 гостију и чланова особља једног лондонског хотела у којем је у петак увече избио пожар. Музичар није повређен, а касније је наступио са колегама из групе.

У пожару који је избио у хотелу „Хилтон" у Лондону, евакуисано је 1.500 гостију и чланова особља, међу којима је био и Вил.ај.ем певач хип-хоп групе „Блек ајд пиз".

Полиција је саопштила да није било повређених у пожару који је гасило 20 ватрогасаца. Таблоид Дејли мејл (Daily Mail) објавио је фотографије Вил.ај.ема како с мајицом преко уста излази из хотела „Хилтон" из којег је куљао дим.

Вил.ај.ем је у Лондон дошао поводом наступа на фестивалу у Хајд парку, преко пута хотела у којем је одсео.

Представница Фестивала Вајерлес је изјавила да је Вил.ај.ем изгледао добро када се касније те вечери прикључио осталим члановима групе „Блек ајд пиз" на бини.

Хотел „Хилтон" саграђен је 1963. године у центру Лондона, има 28 спратова, 453 собе, наводи Дејли мејл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара