Читај ми!

Драги, Алфа или Гучи?

С обзиром на то да славни супружници Викторија и Дејвид Бекам никада нису марили за постојеће стандарде, већ су обично постављали нове, посебно када је реч о необичним именима њихових синова, спекулише се да ће и своју ћеркицу, која би требало ускоро да се роди, назвати једнако необичним именом, попут Гучи, Алфа, а можда чак и Бaрака.

Светски познати пар трендсетера Викторија и Дејвид Бекам одувек je скретаo пажњу изборима које су правили у каријери, моди и другим областима живота, па тако и неуобичајеним именима која су давали својој деци.

Страни медији се ових дана баве истраживањем на тему како ће се звати прва сестрица коју ће славни родитељи даровати својим синовима Ромеу, Крузу и Бруклину.

Према речима извора блиских пару, Викторија је одувек желела да своју прву девојчицу назове Коко према француској икони моде Коко Шанел, али када је након рођења три дечачића одустала од идеје да ће добити женског потомка, бивша „спајсица" се одлучила да то име надене својој омиљеној керуши, увек брижљиво маникираној женки америчког булдога.

Како би изабрали што лепше име за своју ћерку, Викторија и Дејвид су чак консултовали и „стручну литературу", књиге са листама омиљених женских имена у Америци.

Ужи избор у којем су Гучи, Алфа, Санта Моника, Милан, Барака, трудна мама Викторија је пажљиво забележила.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара