Кели Озборн утајила порез

Ћерка познатог рокера Озија, Кели Озборн, већ две године заборавља да плати порез држави од око 35.000 долара, за новац који је добила у емисији "Dancing with the Stars", за освојено треће место.

Заштитно лице Мадонине модне колекције "Material Girl", Кели Озборн, изгледа да од силних пословних обавеза не стиже да размишља о оним обавезама које има према држави.

Бунтовна ћерка славног рокера Озија „заборавила" је да плати 34.763 долара на име пореза за новац који је добила учествовањем у емисији Dancing with the Stars.

С обзиром на то да се она појављивала у емисији још 2009. године, када је освојила треће место, рекло би се да је закључила да може да се „провуче" и избегне дажбине.

Знајући да је у САД утаја пореза по озбиљности кривичног дела на листи одмах иза тероризма, симпатичној бунтовници би било боље да се што пре присети свог дуга према држави и измири га, оцењују амерички медији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије