Снимање секси сцена лакше уз Џастина

Мила Кунис нашла се пред великим изазовом у новом филму. Иако се добро припремила, голишаве сцене пале су јој много теже него што је мислила. Ипак, захваљујући Џастину Тимберлејку који се показао као прави џентлмен, глумица се брзо опустила и снимање је протекло у лепој атмосфери.

До сада су сви већ схватили да између „црне лабудице" Миле Кунис и њеног колеге из новог филма, Џастина Тимберлејка постоји нешто више од уобичајене пословне сарадње.

У једном интервјуу у којем је представљала остварење Friends With Benefits, глумица се пожалила да је погрешно проценила да је била спремна за секси сцене.

„Када потписујете уговор, знате шта вас чека. То је посао који је стратегијски веома добро планиран. Око вас је 150 чланова екипе који намештају сценографију и светла", објаснила је глумачка звезда.

Међутим, како се одвијало снимање секси сцена, које је било предвиђено да траје две недеље, Мила је схватала да није све баш тако једноставно како је она на почетку веровала.

„Џастин је носио само чарапу на препонама, тако да сам могла све да видим. Ја сам имала само мале налепнице на грудима и на интимним деловима, па ми је било веома непријатно у почетку", пожалила се глумица.

Ипак, како су „паклене" недеље одмицале снимање је текло све природније. Мила је истакла да је за то заслужан Џастин који јој је много помогао и био „прави џентлмен, што добро дође кад се нађете у тако чудној ситуацији".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије