Крај љубави Рене Зелвегер и Бредлија Купера

Познати холивудски пар Зелвегер-Купер донео је одлуку да прекине двогодишњу везу, која је иначе чувана у тајности. Превише обавеза и мало слободног времена највероватније су главни узрочници раскида.

Веза коју Рене Зелвегер и Бредли Купер никада нису потврдили раскинули после две године везе, коју никада званично нису потврдили. Популарна „Бриџит Џонс" и звезда филма Мамурлук у Лас Вегасу упознали су се 2009. године на снимању филма Случај 39.

Магазин Пипл (People) преноси да је пар живео заједно у Лос Анђелесу, али да је до раскида дошло због превише обавеза и премало заједничког слободног времена.

Обе звезде су биле у краткотрајним браковима, око годину дана, Купер је био ожењен глумицом Џенифер Еспозито, а Рене је била удата за кантри музичара Кенија Чеснија.

Холивудска дива је била врло ћутљива по питању својих емоција, док ју је Купер хвалио на сва звона и представио као своју девојку прошле недеље на снимању емисије In the Actor's Studio.

Глумица је отказала присуство на додели Златних глобуса у јануару, како би била уз Купера коме је тада преминуо отац.

Још током фебруара на све стране су се могле чути гласине о њиховој љубавној кризи, а кулминација је уследила када су обоје присуствовали предоскаровској журци, а нису били у истом друштву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара