Дом је тамо где су ти бојице

Суочена са честим путовањима који је воде далеко од куће, Кејти Холмс је смислила како да ћеркици Сури увек пружи породичну атмосферу. Ове две даме где год да крену увек носе много бојица и папира и проводе време у заједничком креативном стварању.

Кејти Холмс проводи много времена на путу, али је научила да управља тим номадским стилом живота и одржи топлу атмосферу где год да оде.

Један од њених трикова који користи у васпитавању трогодишње ћерке Сури док је на путу су бојице.

„Понесите много бојица, лепка, папира и можете било коју собу да претворите у веома топло, породично место", објаснила је 32-годишња супруга Тома Круза.

Холмсова је често на путу што због глумачке каријере, што због модне линије коју је започела Холмс енд Јанг (Holmes and Yang), али и због обавеза њеног супруга.

Док је далеко од куће хоби јој је бављење рукотворинама са ћеркицом, што подразумева и бојење и прављење предмета од папира, али и озбиљнији послови попут шивења.

„Муж ми је за рођендан купио машину за шивење", похвалила се Кејти додајући да воли да и Сури буде укључена у „посао".

„Моја мама је одрасла правећи завесе и јастуке и то је чинило наш дом тако топлим и зато волим да исто то радим и са својом ћерком", објаснила је славна мама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара