Престајем да пијем и пишем тужне песме!

Перспективна британска певачица Адел Дејли oдлучила је да престане са конзумирањем алкохола како би заштитила глас, али и да би променила и освежила перспективу из које пише и компонује.

Британска кантауторка Адел изјавила је да убудуће жели да пише срећније песме, пренео је сајт Диџитал спај (Digital spy).

Певачица чији се други албум 21 налази на првом месту и америчких и британских топ листа, објаснила је да је себи забранила алкохол како би заштитила глас али и да би променила и освежила перспективу из које пише и компонује.

„Пишем песме када су завесе навучене, при петој боци црног вина или нечег сличног", открила је Адел Дејли.

„Ипак, како се развијам као кантаутор, надам се да ћу научити да артикулишем и каналишем срећу", додала је 22-годишња певачица.

Двострука добитница Гремија такође се поверила какав значај за њу имају песме које је написала.

„Понекад не знам шта ме покреће да то радим, јер су албуми као фотографије, трају заувек. Можда ће бити добро што ћу моћи једног дана да погледам и преслушам снимке и видим колико сам напредовала као особа", објаснила је певачица која озбиљно претендује на врх светске музичке сцене.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије