Свираћу оргуље, ако се шалимо!

Будући да је вест да ће Џејмс Блант свирати оргуље на венчању краљевског пара брзо стигла у све делове света, представник популарног певача морао је хитно да реагује демантијем. Вицкасти Британац само се нашалио са италијанским новинарима.

Представник Џејмса Бланта демантовао је вест да ће певач свирати оргуље на венчању британског принца Вилијама и његове изабранице Кејт Мидлтон, пренео је сајт Диџитал спај (Digital spy).

Блант, који очигледно има специфичан начин на који се шали, изјавио је у интервјуу италијанској Телевизији Скај ТГ24 (Sky TG24) да ће бити за оргуљама у цркви док младенци буду корачали према олтару.

„Свираћу, нећу певати. Свираћу оргуље у цркви", изјавио је певач.

Схвативши да се глас брзо пронео светом и да би се британски певач можда могао наћи у компромитујућој ситуацији са краљевским паром, његов представник је касније за Aj њуз (I news) рекао да се Блант само шалио и да је то њему својствена врста хумора.

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон венчаће се 29. априла у Вестминстерској опатији у Лондону.

Блант, који ће од сада пазити како се шали са медијима, прославио се 2005. године песмом You're Beautiful са албума "Back to Bedlam", која је постала светски хит.

Нумера Goodbye My Lover, са истог издања достигла је готово исти успех код публике, али и критике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије