Џастин експресно преболео Џесику

Само неколико дана након раскида са глумицом Џесиком Бил, певач и глумац Џастин Тимберлејк нашао је утеху у једној од црних лабудица, Мили Кунис. Пар се зближио на снимању филма "Friends with Benefits" и сјајно се проводи и мимо пословних обавеза.

Недавни раскид певача Џастина Тимберлејка и глумице Џесике Бил оставио је у чуду већи део јавности, међутим, оно што је још више изненадило посматраче светског џет сета су фотографије на коме се види вероватни разлог разлаза - Мила Кунис.

Једна од звезда Црног лабуда пре само два месеца званично је прекинула осмогодишњу везу са Меколијем Калкином, познатог по улози несташног дечака из филмског серијала Сам у кући.

Са друге стране, вест о раскиду Џастина и Џесике стигла је тек пре неколико дана, али је евидентно да је глумац веома брзо преболео девојку са којом је био у вези пуне четири године.

На зближавање свежепеченог пара вероватно је утицало и то што Мила и Џастин заједно глуме у филму Friends with Benefits који ће се у биоскопима наћи следеће године.

У овом остварењу двоје младих уметника снимало је и неколико секси сцена за које је Тимберлејк рекао да су му биле „најлакша ствар на свету", вероватно због присуства лепе глумице.

Коментаришући рад са Џастином, Мила је за један часопис рекла да је он „диван, професионалан, сладак и невероватан и да не постоји ништа што он не би могао да уради."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије