Мелу Гибсону три године условне казне

Сукоб између Мела Гибсона и његове некадашње партнерке Оксане Григорјеве добио је епилог у виду судске пресуде. Глумац је признао кривицу и по други пут у животу кажњен је условно на период од три године.

Холивудски глумац Мел Гибсон осуђен је на три године условне казне због физичког злостављања бивше девојке Оксане Григорјеве, наводи се у саопштењу калифорнијског суда.

Затворску казну глумац и редитељ избегао је тако што се у договору са тужилаштвом изјаснио кривим.

Поступак против Гибсона је прекинут одмах по потписивању признања да је некадашњу партнерку физичи напао.

Према условима споразума, уметник ће морати и да похађа програм за обуздавање беса, обави 16 сати друштвено корисног рада и плати глобу од 400 долара.

У јануару 2010. године, Оксана Григорјева оптужила је за физичко насиље 55-годишњег глумца, са којим је била у лошим односима због старатељства над њиховом ћерком Лусијом.

Гибсон је 2006. године заустављен за воланом са количином алкохола у крви изнад дозвољене границе. Приликом хапшења изрекао је више увреда на антисемитској основи, због чега се касније извинио.

Тада је после лечења од алкохолизма осуђен на три године условне и 1.300 долара новчане казне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије