Купио јој „лексуса“ који јој се слаже уз боју косе

Нови „лексус“ заблистао је на паркингу Парис Хилтон. Богату плавушу је луксузним спортским аутомобилом, вредним 375.000 долара, изненадио нови дечко за њен 30. рођендан.

Позната наследница Парис Хилтон, проширила је свој возни парк још једним луксузним аутомобилом. Најновији спортски модел „лексус ЛФЕ" (Lexus LFE), као рођендански поклон од њеног новог дечка Саја Вејтса, заблистао је у дворишту ове даме.

Парис је поклон добила унапред, два дана пред 30. рођендан (17. фебруара), а „рано изненађење" приређено јој је током снимања ријалити шоуа који би требало да прикаже њен живот и управо однос са партнером.

Припреме за рођенданску журку, која се организује у приватности њене виле на Холивуд Хилсу, увелико су у току.

Иако је за Дан заљубљених добила дијамантску огрлицу, Сај је поново успео да изненади Парис и обрадује је истим интензитетом као и пре два дана, пишу амерички медији.

Богаташица, о којој се у медијима често говори, за свог дечка, иначе релативно успешног предузетника и сувласника неколико ноћних клубова, каже да је веома стидљив, али да је ипак пристао да буде сниман и учествује у ријалитију зато што је много воли.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије