Читај ми!

Трка међу краљицама у модној рециклажи, а нова победница је…

Шведска краљица Сивија постала је и незванична „краљица“ модне рециклаже, обукавши недавно скијашко одело из давне 1988. године.

Међу европским краљицама као да се води трка која ће да обуче старији одевни предмет. Да ли из жеље да докажу колико су штедљиве и еколошки свесне, или можда и из потребе да покажу да су задржале фигуру из младалачких дана, у последње време неколико краљица порушило је све „рекорде“.

Након што је норвешка краљица Соња подигла лествицу, обукавши на балу хаљину Ерика Мортенсена, коју је први пут носила 1991, пре 33 године, тренду се придружила и данска краљица Мери, у свечаној креацији Марлене Биргер из 2007, старој импресивних седамнаест година.

Али, авај. Педесетдвогодишња Мери превише је млада да у том смислу може да иде у корак са времешнијим припадницама краљевских породица. 

Шведски медији објавили су ових дана нову фотографију краљице Силвије, супруге шведског краља Карла XVI Густава, на скијању, у светлоплавом скијашком оделу које јој је стајало као саливено. Ко би могао да претпостави да је 80-годишња Силвија ово одело први пут обукла далеке 1988. године, пре тачно 36 година!

Овом комбинацијом Силвија је преузела незванични престо и постала нова „краљица“ међу краљицама, бар када је реч о модној рециклажи.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара