Читај ми!

Трка међу краљицама у модној рециклажи, а нова победница је…

Шведска краљица Сивија постала је и незванична „краљица“ модне рециклаже, обукавши недавно скијашко одело из давне 1988. године.

Међу европским краљицама као да се води трка која ће да обуче старији одевни предмет. Да ли из жеље да докажу колико су штедљиве и еколошки свесне, или можда и из потребе да покажу да су задржале фигуру из младалачких дана, у последње време неколико краљица порушило је све „рекорде“.

Након што је норвешка краљица Соња подигла лествицу, обукавши на балу хаљину Ерика Мортенсена, коју је први пут носила 1991, пре 33 године, тренду се придружила и данска краљица Мери, у свечаној креацији Марлене Биргер из 2007, старој импресивних седамнаест година.

Али, авај. Педесетдвогодишња Мери превише је млада да у том смислу може да иде у корак са времешнијим припадницама краљевских породица. 

Шведски медији објавили су ових дана нову фотографију краљице Силвије, супруге шведског краља Карла XVI Густава, на скијању, у светлоплавом скијашком оделу које јој је стајало као саливено. Ко би могао да претпостави да је 80-годишња Силвија ово одело први пут обукла далеке 1988. године, пре тачно 36 година!

Овом комбинацијом Силвија је преузела незванични престо и постала нова „краљица“ међу краљицама, бар када је реч о модној рециклажи.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво