Читај ми!

Кејт Мидлтон са децом – фотографија требало да утиша гласине, а долила уље на ватру

У складу са добром, старом „где има дима, има и ватре“, британска краљевска породица покушала је да угуши ватру пре него што се распламса. Фотографија насмејане принцезе од Велса са децом требало је да демантује трачеве које месецима већ круже. Уместо тога, неспретно урађен „фотошоп“ само је додатно распалио тињајући пламен гласина да се иза зидова Кенсингтонске палате нешто дешава.

Британски медији преносе наводе да је принц Вилијам направио фотографију принцезе са децом током 40-минутног слободног простора у свом заузетом распореду, а Кејт Мидлтон је два пута дигитално изменила како би је „направила што бољом“.

Принц од Велса фотографисао је насмејану породицу са свог 3.400 евра вредног фото-апарата „канон“, а након тога је принцеза мењала фотографију уочи објављивања на Инстаграму у недељу на Дан мајки.

Помоћници у Кенсингтонској палати, наводе острвски медији, недељама су већ планирали да објаве фотографију Кејт Мидлтон како би угушили гласине и медијске спекулације о здравственом стању принцезе након њене операцију у јануару.

Уместо тога, принцезин гаф само је долио уље на ватру и резултирао експлозијом разноразних теорија.

Да ситуација буде још гора, побринуло се шест највећих светских агенција, које су повукле фотографију са својих сервиса због забринутости да је „извор манипулисао фотографијом“.

У неуобичајеној пракси, принцеза од Велса касније се извинила на Иксу и Инстаграму, признајући да је „мењала“ фотографију и правдајући се да као аматерски фотограф „понекад експериментише“.

Истовремено се извинила због „било какве конфузије коју је фотографија изазвала“.

Принцеза је осећала да је најбоље бити искрен и желела је да прихвати одговорност за „фотошоп“ грешку. Кејт се ужасно осећала због свега што се десило и покушавала је поправи ситуацију колико год може, рекли су инсајдери за Тајмс.

Извори из палате пренели су да је принеза направила „мање измене“ на фотографији, за коју су она и њен супруг мислили да би био „диван и неформалан“ кадар да се подели на посебан дан.

Била је то аматерска, породична фотографија. Њено височанство желело је да понуди неформалну фотографију породице на окупу за Дан мајки“, преноси речи свог извора Дејли мејл.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво