Објављена прва званична фотографија принцезе од Велса после операције, али са једним детаљем

Кенсингтонска палата објавила је прву званичну фотографију Кејт Мидлтон после више од два месеца, а британски медији су је моментално објавили под ознаком хитно.

Неколико дана после прве незваничне фотографије Кејт Мидлтон, како се вози у аутомобилу којим управља њена мајка, објављене на једном америчком порталу, која је само додатно потпирила гласине о њеном здравственом стању на друштвеним мрежама, Кенсингтонска палата објавила је прву званичну фотографију принцезе од Велса после абдоминалне операције коју је имала у јануару. 

На Инстаграм профилу престолонаследника Вилијама и његове супруге објављена је фотографија насмејане Кејт са децом, коју је снимио Вилијам, и у којој се захваљује на лепим жељама и сталној подршци у последња два месеца, уз честитке свима поводом Дана мајки.

Британски медији објавили су ову вест у року од неколико минута под ознаком „хитно“.

На њој 42-годишња принцеза седи, уобичајено ведра и добро расположена, окружена својом насмејаном децом, Џорџом, Шарлотом и Луисом.

Иако је темпо принцезиног опоравка унапред био најављен и прецизирано је да ће се краљевским дужностима вратити тек после Ускрса, у јавности су се шириле многобројне спекулације и теорије о њеном стварном здравственом стању, будући да је природа операције била обавијена велом тајне, због жеље породице да сачува своју приватност. 

Да мистерији нема краја побринуо се и несташни принц Луис, најмлађи члан краљевске породице и дежурни скандал мајстор. Ако се фотографија погледа детаљније, он на њој има прекрштене прстиће, као да држи фиге, што ће дежурни тумачи на друштвеним мрежама сигурно искористити за ново поигравање маштом. 

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара