Читај ми!

Војвода и војвоткиња од Сасекса покренули нови сајт

Након више пословних промашаја и врло неуспешне 2023. године, војвода и војвоткиња од Сасекса окрећу нови лист, то јест покрећу нови сајт.

У појединачним биографијама пара на новом сајту, принц Хари је описан као „хуманитарац, војни ветеран, заговорник менталног здравља и активиста за заштиту животне средине“, док се за војвоткињу Меган наводи да је „феминисткиња и заговорница људских права и родне равноправности“.

Претходни сајт војводе и војвоткиње од Сасекса, Archewell, сада аутоматски преусмерава корисника на Sussex.com, а слика пара доминира насловном страницом уз текст: „Канцеларија принца Харија и Меган, војводе и војвоткиње од Сасекса“.

Сајт Archewell (Арчвел), чији је назив инспирисан именом њиховог сина Арчија, заменио је претходни бренд славног пара Sussex Royal када су напустили краљевске дужности.

На страници посвећеној опису канцеларије наводи се да канцеларија принца Харија и Меган, војводе и војвоткиње од Сасекса, обликује будућност кроз пословање и филантропију.

Деловање славног пара, како је прецизирано, одвија се кроз "The Archewell Foundation", "Archewell Productions", покровитељства, подухвате и организације које добијају подршку принца Харија и Меган, појединачно и/или заједно.

Стари веб-сајт пара sussexroyal.com, који су покренули 2020. године, посетиоцима указује на нови сајт и обавештава их о свом садржају: „Овај сајт је основан 2020. и приказује токове рада принца Харија и Меган, војводе и војвоткиње Сасекса, пре њиховог пресељења у Сједињене Америчке Државе.

Затим нуди линк до новог сајта, наводећи да корисник тамо може „сазнати више о краљевском пару и њиховим филантропским подухватима“.

Хари, који живи у Калифорнији са супругом и њихово двоје деце – принцом Арчијем и принцезом Лилибет – прошле недеље допутовао је у Велику Британију да би се састао са својим оцем, краљем Чарлсом Трећим након што му је дијагностикован рак.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво