Принц Хари обишао оца после дијагнозе рака, Чарлс Трећи отпутовао на имање у Норфоку

Дан након што је објављено да Чарлс Трећи болује од карцинома, војвода од Сасекса и британски принц Хари допутовао је у резиденцију свог оца, британског краља.

Kраљев млађи син је фотографисан како га возе у Kларенс Хаус, у близини Бакингемске палате, након што је из Лос Анђелеса долетео у Лондон.

Војвода од Сасекса је путовао сам, без супруге Меган и деце који су остали код куће у Калифорнији.

Претпоставља се да се Чарлс Трећи одмарао у Кларенс хаусу након амбулантног лечења у понедељак од рака чија врста није објављена.

Многобројни фотографи успели су да сликају и Чарлса и Камилу пошто су се после сусрета са принцом Харијем упутили у Бакингемску палату.

Убрзо потом, виђен је и хеликоптер како полеће из дворишта Бакингемске палате да би касније слетео на краљево имање Сандрингем у Норфоку.

Бакингемска палата саопштила је у понедељак увече да је краљ започео амбулантно лечење рака који је откривен током недавног болничког лечења због увећане простате истакавши да се не ради о карциному тог органа.

Британски премијер Риши Сунак рекао је у изјави за Би-Би-Сијев Радио 5 да је да је Чарлсу рак дијагностикован у "раној фази" и пожелео му брз опоравак.

Мање од 18 месеци владавине на коју је чекао деценијама да почне, 75-годишњи монарх је суспендовао јавне ангажмане, али ће наставити са државним пословима, укључујући недељне састанке са Сунаком.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара