Читај ми!

Мајка страдалог репера Тејкофа тражи милион долара одштете - тужила куглану у којој је убијен члан бенда Мигос

Титанија Девенпорт, мајка репера Тејкофа, тужила је куглану у Хјустону, зато што власници куглане нису спровели неопходне мере безбедности у ноћи кад је њен син убијен у пуцњави. Овом тужбом се тражи најмање милион долара одштете.

Репер Тејкоф погинуо је у пуцњави у тексашкој куглани пре седам месеци. Пошто, према речима његове мајке, власници нису предузели неопходне мере безбедности, она их је тужила за немар. 

У тужби се наводи да су организатори приватне забаве у куглани обавештени да ће се код њих одржати журка 31.октобра 2022. Простор је изнајмљен ван радног времена и наглашено је да ће међу гостима забаве бити и познате личности - музичари и спортисти. 

На поменутој забави био је и Тејкофов ујак - Куаво, такође члан реперског састава Мигос. Тејкоф, рођен као Kirsnick Khari Tikuon Ball, упуцан је у раним јутарњим сатима. Током свађе, неко је почео да пуца, а Тејкофа су погодила два залутала метка. Иако није учествовао у свађи и пуцњави, хици су били кобни за њега.

Мајка Девенпорт, иначе овлашћена да управља имовином познатог музичара, сада тврди да су кривци за злочин - власници локала, који, према њеном мишљењу, и поред сазнања да ће у куглани на забави бити и познатих личности, нису обезбедили простор и пружили људима адекватну безбедност. Како медији преносе у тужби стоји да организатори нису проверили људе који су ушли на забаву, а присутнима су дали лажни утисак да је место безбедно. Мајка покојног репера их оптужује за немар, преноси Билборд.

Укупно, у тужби се наводи 18 одвојених случајева наводног немара организатора због којег је музичар претрпео, између осталог, „катастрофалне телесне повреде, бол и патњу, душевне болове, сазнање о предстојећој смрти и 'погрешну' смрт” . 

Зато се тужбом тражи најмање милион долара одштете.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво