Читај ми!

Де Ниро и Ал Пачино подетињили због беба: Играћемо се на поду

Роберт де Ниро, који је недавно добио седмо дете, реаговао је на вест да његов колега Ал Пачино чека принову, нагласивши да је веома срећан због њега.

Де Ниро и Ал Пачино подетињили због беба: Играћемо се на поду Де Ниро и Ал Пачино подетињили због беба: Играћемо се на поду

„Он је неколико година старији од мене. Бог га благословио", рекао је Де Ниро о Ал Пачину гостујући на телевизији Ен-Би-Си (NBC), а преноси Си-Ен-Ен (CNN). Де Ниро је додао и да њих двојица увелико имају у плану заједничка дружења са најмлађом децом: „Играћемо се играчкама на поду”.

Иначе, Де Ниро је током интервјуа о свом новом пројекту, филму About My Father (О мом оцу), открио да је недавно дочекао своје седмо дете. У разговору са ЕТ Канада, 79-годишњи добитник Оскара открио је да је дочекао седмо дете, причајући о родитељству и свом најновијем филму.

„Мислим, нема начина да се то заобиђе са децом. Не волим када сам принуђен да постављам правила и сличне ствари. Али (понекад) једноставно немаш избора. Сваки родитељ би, мислим, рекао исту ствар. Увек желите да урадите праву ствар за децу и да им дате предност, али понекад не можете”, рекао је недавно чувени глумац.

Ал Пачино, отац троје деце, очекује принову из везе са двадесетдеветогодишњом Нури Алфалах. Романса између Пачина и Нур наводно је почела у априлу 2022. године када су виђени како заједно вечерају у једном ресторану, мада поједини медији тврде да се забављају још од пандемије.

Пачино има троје деце из претходних веза: Џули, Антона и Оливију. Најстарија ћерка Џули Пачино је рођена 1989. године у Квинсу у Њујорку, и као отац, пробила се у индустрију забаве и сада је продуценткиња и редитељка.

Роберт де Ниро и Ал Пачино су заједно глумили у неколико филмова, међу којима су Kум 2, Врелина и Ирац.

петак, 22. септембар 2023.
31° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"