Читај ми!

Роберт де Ниро седми пут постао отац у 79. години

Током интервјуа о свом новом пројекту, филму „About My Father” (О мом оцу), Роберт де Ниро је открио да је недавно дочекао своју седму принову.

У разговору са ЕТ Канада, 79-годишњи добитник Оскара открио је да је дочекао седму бебу причајући о родитељству и свом најновијем филму, О мом оцу.

„Мислим, нема начина да се то заобиђе са децом. Не волим када сам принуђен да постављам правила и сличне ствари. Али (понекад) једноставно немаш избора“, објаснио је Де Ниро. „Сваки родитељ би, мислим, рекао исту ствар. Увек желите да урадите праву ствар за децу и да им дате предност, али понекад не можете."

Када је новинар питао Де Нира о његових шесторо деце, он га је исправио, рекавши: Седморо, заправо.“

„Управо сам добио бебу“, поделио је новост, иако није навео више детаља о најновијем члану породице или партнерки са којим је дочекао бебу број седам.

Добитник Оскара има шесторо деце из претходних веза. Де Ниро и његова прва супруга Дајана Абот родитељи су ћерке Дрине (51) и сина Рафаела (46). Године 1995. са својом бившом девојком, моделом и глумицом Туки Смит, добио је близанце Џулијана и Арона (27). Де Ниро такође има сина Елиота (24) и ћерку Хелен Грејс (11) са бившом женом Грејс Хајтауер.

Сада већ деда, Де Ниро је рекао да је најбоља ствар коју родитељ или деда и бака могу да ураде за своју децу јесте да их подстакну да остваре своје снове.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво