Читај ми!

Ал Пачино у 83. години чека четврто дете са 54 године млађом девојком

Баш као његов колега, глумачка легенда Роберт Де Ниро добио седмо дете, Ал Пачино, отац троје деце, очекује принову из везе са двадесетдеветогодишњом Нури Алфалах.

Романса између Пачина и Нур Алфалах наводно је почела тек у априлу 2022. године када су виђени како заједно вечерају у једном ресторану, мада поједини медији тврде да се забављају још од пандемије, преноси Скај њуз.

Причало се и да је Алфалахова, која ради као продуценткиња, раније излазила са фронтменом „Ролингстонса“, Миком Џегером, више од годину дана до 2018, а затим је виђена са глумцем и редитељем Клинтом Иствудом.

Пачино има троје деце из претходних веза: Џули, Антона и Оливију. Најстарија ћерка Џули Пачино је рођена 1989. године у Квинсу у Њујорку и као и отац пробила се у индустрију забаве и сада је продуценткиња и редитељка.

Антон Пачино, рођен је у Лос Анђелесу 2001. године и има сестру близнакињу Оливију. Антон се не појављује често у јавности, али зато је Оливија активно присутна на друштвеним мрежама.

Колега и звезда Кума, Роберт Де Ниро, открио је да је добио седмо дете, у 79. години и то у интервјуу са Бритни Блер, међутим, Ал Пачино још увек није коментарисао вест да очекује принову.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво