Читај ми!

Упознајте ванбрачну ћерку Алберта од Монака која је напунила 31 годину

Џезмин Грејс Грималди, ванбрачна ћерка принца Алберта од Монака прославила је јуче 31. рођендан. Погледајте чиме се бави најстарије дете монегашког суверена, које нема право ни на титулу ни на трон.

Џезмин Грејс Грималди је рођена у Калифорнији.

У њеној биографији пише да је глумица и певачица. Не баш позната у јавности, јер њено кинематографско и позоришно искуство није много импресивно.
Оно што ову симпатичну младу жену широког осмеха издваја од других јесте њено презиме и порекло. Џезмин Грејс је ванбрачна ћерка принца Алберта од Монака, његово најстарије дете, које је добио из везе са, у то време келнерицом, а потом агенткињом за некретнине Тамаром Ротоло.

Осим што има "плаве крви", Џезмин је и унука холивудске диве Грејс Кели, чије име и глумачки ген такође носи. Будући да је рођена ван брака, нема право на титулу нити наследство трона мале кнежевине, али има право на презиме и осигурану финансијску будућност.
Алберт је 2006. признао очинство, после тужбе и вишегодишњег судског поступка, након што је днк тест потврдио да је Џезмин Грејс његово дете.

Осим ње, Алберт има и признатог ванбрачног сина Александра, добијеног из везе са стјуардесом из Тогоа, Никол Кост. И овом признању претходила је судска тужба и днк тест.
У браку са јужноафричком пливачицом Шарлин Витсток (сада принцезом Шарлен од Монака), Алберт је коначно добио легитимне наследнике, близанце Жака и Габријелу, који имају осам година. Престо кнежевине наследиће Жак.
Џезмин Грејс тврди да има складне односе са оцем, својом полубраћом и сестром. Неколико пута појављивала се на званичним догађајима са осталим члановима породице Грималди. Била је на прослави очевог 60-тог рођендана пре пет година и неколико пута је присуствовала додели награда Фондације принцезе Грејс.

Ведрог је духа и професионално воли да се бави комедијом, па често на друштвене мреже поставља симпатичне скечеве у којима глуми. 

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво