Читај ми!

Шарлен од Монака и Кејт Мидлтон – чији је капут скупљи

За принцезе Шарлен и Кејт нема кризе када је одевање у питању. Истог дана појавиле су се у јавности у капутима чија је укупна вредност скоро 8.000 евра.

Принцеза Шарлен од Монака и Кејт Мидлтон, принцеза од Велса, не спадају у много штедљиве припаднице европских краљевских породица када је реч о моди. Напротив.

Крајем прошле године, на листи највећих краљевских расипница у 2022, коју је сачинио сајт Ufo No More, нашле су се у самом врху. Кејт је била на трећем месту, са потрошених 217.000 евра, на другом принцеза Олимпија од Грчке са 229.000 евра, док је Шарлен била неприкосновено прва, издвојивши прошле године за своје премијерне модне комбинације вртоглавих 740.000 евра.

Пре два дана, две принцезе су оправдале епитете који их прате, појавивши се у јавности у капутима које ретко ко себи може да приушти.

Кејт Мидлтон је за посету велшкој гарди одабрала врло елегантан црвени вунени струкирани капут Александра Маквина, чије моделе често носи. Како открива Royal Fashion Police, овај капут кошта око 3.400 евра. Атрактивни асиметрични модел принцеза од Велса има и у црној и белој боји.

Црвени је укомбиновала са црном одевном комбинацијом и детаљима, чизмама, рукавицама, шармантном токицом Џулијет Милинери и дамском ташницом Малбери, чија цена од преко 700 евра није заостала.

Супруга монегашког суверена истог дана је присуствовала отварању јаслица у Монаку, одабравши сведену елеганцију, али такође са папреном ценом.

Она је уз црне панталоне и топ носила драп капут од камиље длаке, швајцарског модног бренда „Акрис“, који се доста високо котира у њеном модном одабиру. Цена овог капута је права „ситница“ – 4.450 евра, а Шарлен га је носила у једноставнијој и мање упадљивој форми, без капуљаче и појаса, какав је у изворном облику.

Цени целокупног стајлинга допринеле су и „Диорове“ ципеле са широком потпетицом, од 750 евра.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво