„Бон Џови“ долази у комшилук

Током 27-годишње каријере група „Бон Џови“ није „свраћала“ у земље бивше СФРЈ, тако да ће њихов загребачки концерт, најављен за почетак јуна идуће године, бити прилика да их фанови из целог региона коначно виде уживо.

Амерички рок састав „Бон Џови" (Bon Jovi) ће концертом 8. јуна идуће године на стадиону Максимир у Загребу започети европски део турнеје "The Circle Tour", саопштила је данас хрватска промотерска кућа Лупа.

„'Бон Џови' први пут ће наступити у Загребу. С обзиром на то да бенд никада није наступао у региону, концерт 'Бон Џовија' сигурно ће бити један од највећих који су одржани на овим просторима", наводе из Лупе, која организује концерт са агенцијом АЕГ.

Како је најављено, певач Џон Бонџови и остали чланови бенда „боравиће у Загребу пет дана, од којих ће три одржавати пробе за концерт како би осигурали обожаваоцима фантастичан визуелни и звучни спектакл".

На европској турнеји посетиће 24 града. Лупа је саопштила да за загребачки концерт од 5. новембра преко Евентима у продају креће 30.000 улазница по ценама од 300, 330, 440, 800 и 2.000 куна.

„Бон Џови" се прославио трећим метал албумом "Slippery When Wet" (1986) са кога је био светски хит "Living on a Prayer".

Бенд је одржао светску популарност рок песмама "Keep the Faith", "Bed of Roses", "It's My Life", "Have a Nice Day" и "Who Says You Can't Go Home".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара