Грамофонџија освојио Ем-Ти-Ви награду

Београдски ди-џеј Марко Милићевић нови је регионални победник! Светски познати Грамофонџија је освојио највише гласова публике и аутоматски постао кандидат за Ем-Ти-Вијеву награду „Најбољи европски извођач“.

Српски ди-џеј Грамофонџија (Gramophonedzie) добитник је овогодишње регионалне Ем-Ти-Ви (MTV) награде "Best Adria Act".

Грамофонџија је, захваљујући гласовима публике, победио земљаке - рок састав „Негатив", босанско-херцеговачког репера Еду Мајку, хрватског поп певача Џибонија и словеначке алтернативце „Лиложаме" (Leelojamais).

МТВ је саопштио да је Грамофонџија, чије је право име Марко Милићевић, као регионални победник сада у трци и за награду "Best European Act", за коју је већ почело гласање на званичној страни www.mtvema.com.

„Грамофонџија се нашао ту заједно с 20 регионалних победника, а гласање ће трајати до 4. новембра. Марко се тако нашао раме уз раме са светским и регионалним звездама као што су Ина (Inna), Марина енд д дајмондс (Marina and the Diamonds), Дима Билан, Сакис Рувас, Енрике Иглесиас и 'Свидиш хаус мафија' (Swedish House Mafia)", наводи регионална музичка телeвизија.

МТВ ће 4. новембра објавити списак од пет извођача с највише гласова, док ће победник у категорији 'Best European Act' бити проглашен 7. новембра на додели МТВ европских награда у Мадриду.

Дугогодишњи ди-џеј и музички продуцент из Београда, Милићевић је под именом Грамофонџија прошле године направио плесни хит "Why Don't You", који је као сингл стигао до 12. места на британској листи "UK Sales Chart" већ прве, а у Топ 20 се задржао неколико наредних недеља.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије