Нови албум „Електричног оргазма“

После осмогодишње паузе, легендарна београдска група „Електрични оргазам“ издала је нови албум са седам песама, што је уједно и први албум са повратником у поставу, клавијатуристом Љубомиром Ђукићем-Љубом.

Рок састав „Електрични оргазам" објавио је почетком септембра нови албум „То што видиш то и јесте", у издању Дома омладине Београда, а ЦД се у наредна два месеца може купити само уз припејд пакете Телекома Србија.

Фронтмен Срђан Гојковић-Гиле у изјави агенцији Бета подсетио је да „То што видиш то и јесте" излази у години када „Електрични оргазам" прославља три деценије постојања, и први је студијски албум са повратником у поставу, клавијатуристом Љубомиром Ђукићем-Љубом, још од „Како бубањ каже" из 1984. године.

Од седам песама са новог албума рађеног са продуцентом Војиславом Аралицом, као први радијски сингл одабрана је „Немаш ником ништа да даш", за коју је урађен и спот који треба да се појави наредних дана.

Некадашњи првоборци београдског новог таласа, претходни студијски ЦД „Хармонајзер" објавили су још 2002. године, а Гојковић каже да је „То што видиш то и јесте" албум на коме је „Електрични оргазам" најдуже радио до сада у каријери - пет година.

„Нисмо имали неког нарочитог разлога за журбу. Потрајало је дуже него што смо мислили, али хтели смо да песме мало одстоје. Често кад снимиш албум после пар месеци се деси да неким стварима ниси задовољан. Први пут смо пустили да песме пар година одстоје", рекао је Гојковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара