Читај ми!

Група „Драм“ спремна за концертну сезону по региону

Повод за гостовање чланова бенда „Драм“ у Јутарњем програму су предстојећи концерти и снимање новог спота за песму „После 4“ са другог албума.

Како каже музичка критика, „Драм“ је састав који са слушаоцима комуницира на српском, а свира по светским стндардима. Иза себе имају два студијска албума у издању ПГП РТС-а и награду „Милан Младеновић“.

„У суштини, долазе нам сада на ред неки концерти које нисмо имали прилику раније да их одржимо. Имали смо први концерт најављен у Дому омладине који се није десио због короне. Заправо смо тек сада почели да свирамо, не само у Београду, него и шире по целој Србији, а сада смо коначно кренули и по региону“, напомиње Стефан Аћимовић.

„Целу јесен смо имали турнеју по Србији – Ниш, Нови Сад, Ваљево, Крагујевац, Суботица – и стварно је било супер. Највише волимо кад свирамо ван Београда, то нам је као екскурзија, али Београд је ипак увек најбољи. Тако да једва чекамо да одемо у Загреб 10. марта“, додаје Марко Аризановић.

Мада је разлика између првог и другог албума уочљива, Аћимовић наводи да нису изашли из неког свог концепта, мада су на другом албуму доста експериментисали.

Признају да су доста труда уложили у октобарски концерт у Дому омладине, с обзиром на то да све раде сами. Такође, додају да су на том концерту први пут уживо извели нумере са другог албума.

Осим музике, чланови „Драма“ су успешни и на другим пољима. Стефан је пред уписом докторских студија на ЕТФ-у, Марко је правник, а Никола дипломац Музичке академије.

„Ми смо на послу до 4 и до поноћи имамо довољно времена да се бавимо музиком. Битна је само добра организација времена“, наглашава Марко Аризановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво