Читај ми!

"Београдско пролеће" 22. априла у МТС Дворани

Конкурс за ауторе поп и забавних композиција биће отворен од 15. јануара до 15. фебруара 2013. године.Наставља се традиција одржавања престижног Фестивала забавне и поп музике „Београдско пролеће", који ће бити одржан 22. априла на месту некадашње Дворане Дома синдиката, данашњој МТС Дворани.

Познати музички фестивал, који је после дугог низа година, обновљен 2022. године, на месту где је и рођен,  биће одржан у организацији МТС Дворане.

Како се очекује, „Београдско пролеће" ће и ове године пробудити велико интересовање неафирмисаних аутора, али и већ познатих музичких имена, а конкурс за пријаву композиција  биће отворен од 15. јануара до 15. фебруара.

Заинтересовани могу да конкуришу  путем веб адресе prijava@beogradskoprolece.rs, а све додатне информације о рађању и историјату фестивала, као и о победницима обоновљеног фестивала прошле године доступне су и на сајту www.beogradskoprolece.rs

Подсетимо, прошлогодишњи победник фестивала гласовима публике био је Тони Цетински са нумером „Чувам љубав", док су друго и треће место понели Жељко Васић са композицијом „Компањеро" и Мирза Селимовић са песмом „Плакаћеш".

Пре  тачно 62 године - 17. априла 1961. године на сцени Дворане дома синдиката, почео је свој гламурозни живот тадашњи престижни Фестивал забавне музике „Београдско пролеће", који је сматра се био пандан тадашњем Опатијском фестивалу, као и Италијанском фестивалу у Сан Рему.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара