Читај ми!

"Београдско пролеће" 22. априла у МТС Дворани

Конкурс за ауторе поп и забавних композиција биће отворен од 15. јануара до 15. фебруара 2013. године.Наставља се традиција одржавања престижног Фестивала забавне и поп музике „Београдско пролеће", који ће бити одржан 22. априла на месту некадашње Дворане Дома синдиката, данашњој МТС Дворани.

Познати музички фестивал, који је после дугог низа година, обновљен 2022. године, на месту где је и рођен,  биће одржан у организацији МТС Дворане.

Како се очекује, „Београдско пролеће" ће и ове године пробудити велико интересовање неафирмисаних аутора, али и већ познатих музичких имена, а конкурс за пријаву композиција  биће отворен од 15. јануара до 15. фебруара.

Заинтересовани могу да конкуришу  путем веб адресе prijava@beogradskoprolece.rs, а све додатне информације о рађању и историјату фестивала, као и о победницима обоновљеног фестивала прошле године доступне су и на сајту www.beogradskoprolece.rs

Подсетимо, прошлогодишњи победник фестивала гласовима публике био је Тони Цетински са нумером „Чувам љубав", док су друго и треће место понели Жељко Васић са композицијом „Компањеро" и Мирза Селимовић са песмом „Плакаћеш".

Пре  тачно 62 године - 17. априла 1961. године на сцени Дворане дома синдиката, почео је свој гламурозни живот тадашњи престижни Фестивал забавне музике „Београдско пролеће", који је сматра се био пандан тадашњем Опатијском фестивалу, као и Италијанском фестивалу у Сан Рему.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво