„Рамштајн“ довози 77 шлепера опреме за свој концерт у Београду

У оквиру своје европске Стадион турнеје 2024. „Рамштајн“ поново стиже у Београд. Концерти на Ушћу контроверзног немачког рок састава најављени су за 24. и 25. мај, а месец дана пре тога стижу шлепери са опремом.

Немачки бенд, познат по својим епским перформансима и ексцентричном стилу, трећи пут стиже у Београд и обећава спектакл који српска престоница до сада није видела.

За потребе два концерта „Рамштајна“, у Београд се довози 77 шлепера опреме, а на Ушћу ће нићи готово мањи град.

Концертни простор заузимаће око 240 хиљада квадратних метара, а на реализацији концерата биће укључено око 1500 људи.

Изградња инфраструктуре почеће месец дана пред заказане наступе, а само за израду бине биће потребно шест дана. Три дана биће неопходно да се монтира челична конструкција бине, док ће исто толико времена бити потребно да се обезбеди адекватан звук и светло.

Пошто је познато да „Рамштајн“ приређује импресивне сценске наступе и невероватне пиротехничке ефекте, очекује се да и у Београду бенд по наступу потроши око 265 галона специјалног бензина (више од 1.200 литара), што је само део онога што овај спектакл чини незаборавним.

Пошто се Београд нашао на листи од укупно 16 градова који ће бити део ове европске Стадион турнеје, биће то и прилика за све обожаваоце „Рамштајна“ у региону да дођу на концерт.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво