Читај ми!

Vremenska prognoza - 5. februar

Sutra naoblačenje i 2-3 stepena svežije. Iz srednje Evrope stižu oblaci koji će ujutru Vojvodini doneti slabu kišu, a do krajnjeg juga stići će krajem dana. Već uveče na severu zemlje razvedravanje. Jutarnja temperatura od -8  do 4 stepena, najviša dnevna do 11.  U Beogradu ujutru i pre podne povremeno slaba kiša. Najviša temperatura , 11 stepeni. U nedelju sunčano i stepen toplije.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

05.02.2022. Subota: Umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, posle podne i uveče na planinama sa snegom, samo tokom jutra na jugu i istoku pretežno vedro. Vetar slab i umeren, zpadni i jugozapadni, posle podne na severu i istoku kratkotrajno jak. Najniža temperatura od -8 na jugoistoku do 4 stepena, najviša od 7 do 11 stepeni. Upozorenje: Uveče i tokom noći razvedravanje sa severa. Tmin <-5  stepeni, verovatnoća 90%.

06.02.2022. Nedelja: Tokom dana pretežno sunčano, a uveče i tokom noći umereno naoblačenje ali će se zadržati suvo. Vetar slab i umeren, jugozapadni i južni. Najniža temperatura od -3 do 2 stepena, najviša od 7 do 13 stepeni.

07.02.2022. Ponedeljak: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom. Uveče i tokom noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima centralne i južne Srbije, a u Vojvodini prestanak padavina, zatim razvedravanje. Vetar slab i umeren, pre podne jugozapadni i južni, posle podne u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju. Najniža temperatura od -1 na jugu i jugoistoku do 7 stepeni, najviša od 7 do 11 stepeni.   

08.02.2022. Utorak: U većem delu umereno do potpuno oblačno, na severu sa sunčanim intervalima, a na jugu i jugozapadu još ponegde sa slabim snegom. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, najviša od 6 do 10 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 09.02.2022. do 13.02.2022.)
Promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Temperatura iznad proseka za ovo doba godine.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво