Читај ми!

Vučić upoznao Erdogana sa stavovima Beograda uoči nastavka dijaloga s Prištinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. Dvojica državnika su se saglasili da je najvažnije održati mir na Zapadnom Balkanu.

Predsednik Vučić je još jednom izrazio iskreno žaljenje zbog velikog broja žrtava razornih zemljotresa i ponovio spremnost Srbije da pomogne u otklanjanju posledica prirodne katastrofe, koja je pogodila Tursku.

Predsednik Erdogan zahvalio je predsedniku Vučiću na požrtvovanosti spasilačkih timova iz Srbije, koji su učestvovali u pružanju pomoći stanovnicima pogođenih gradova u Turskoj i na drugoj podršci koja stiže iz naše zemlje, saopštila je Služba za saradnju s medijima.

Predsednik Vučić upoznao je predsednika Erdogana sa stavovima zvaničnog Beograda uoči nastavka dijaloga sa Prištinom. Dvojica državnika su se saglasili da je najvažnije održati mir na Zapadnom Balkanu.

Sagovornici su tim povodom rekli da će, radeći na jačanju srpsko-turskih odnosa, davati i snažan doprinos regionalnoj stabilnosti.

Predsednik Vučić i predsednik Erdogan su razgovarali i o aktuelnim globalnim pitanjima.

Predsednik Vučić je, povodom rođendana, predsedniku Erdoganu poželeo dobro zdravlje i snagu da vodi zemlju kroz izazove sa kojima se suočava u ovom teškom trenutku.

четвртак, 01. јун 2023.
20° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено