Zavetnici predali listu za parlamentarne izbore

Stranka Zavetnici predala je Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za poslanike na parlamentarnim izborima raspisanim za 26. april.

Lista nosi naziv "Hrabro - Milica Đurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici".

Milica Đurđević Stamenkovski rekla je da je ta stranka prikupila i RIK-u predala više od 11.000 potpisa građana, a da će izborna kampanja Zavetnika zavisiti od okolnosti u zemlji i regionu, izazvanih epidemijom virusa korona.

Đurđević Stamenkovski očekuju ulazak Zavetnika u parlament i smatra da će biti "pravo osveženje na političkoj sceni", da će, kaže, "na neki način biti glas svih građana".

Dodala je da su Zavetnici od registracije stranke, 23. avgusta prošle godine, u svojevrsnoj politickoj kampanji, i da sada imaju više desetina novih odbora, kao i više desetina hiljada članova i simpatizera.

Istakla je da je u delikatnim trenucima, kao što je trenutna situacija u zemlji, potrebno da svi pokažu narodno jedinstvo i, pre svega, političku odgovornost.

"Zavetnici žele da na političku scenu vrate te vrednosti i kategorije, odgovornost, hrabrost, dostojanstvo i doslednost", rekla je Stamenkovski.

Pozvala je sve političke aktere u zemlji da u trenucima kada je ugroženo zdravlje građana, a što je iznad svih političkih podela, pokažu da su svi zajedno spremni da daju svoj doprinos i odgovore na taj izazov.

понедељак, 29. мај 2023.
20° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.