Читај ми!

Kako pobediti stres na poslu

Novo zdravo druženje u RTS ordinaciji donosi tri zanimljive teme. Iskreno će o svojim poslovnim stresovima govoriti Verica Rakočević, a psihološkinja će dati korisne savete kako te probleme prevazići. Centralna tema biće posvećena uvećavanju grudi silikonskim implantima, a na kraju će nutricionistkinja razjasniti sve o omiljenim jelima od mlevenog mesa.

U prvom delu emisije "Moja borba“ modna kreatorka Verica Rakočević otkriće kakve je sve krize i stresove imala na poslu i kako se sa njima borila, kada nije bilo novca i zašto joj luksuz više nije zanimljiv. Psihološkinja Violeta Zoraja će objasniti šta je takozvani burn out, tačnije sagorevanje na poslu koje zahteva bolovanje i pomoć stručnjaka.

U "Ordinaciji“ će biti reči o uvećanju grudi silikonskim implantima. Prof. dr Nenad Stepić, specijalista plastične, rekonstruktivne i esteteske hirurgije, će razjasniti zablude o ovoj operaciji, koji oblici implanata daju prirodan izgled, gde je moguće postaviti rez i druge zanimljive informacije.

U bloku o hrani razjasnićemo "Sve o…“ omiljenim jelima od mlevenom mesa. Saznaćete šta je zdraviji izbor sarma ili musaka, šta staviti u posne punjene paprike i da li je sarmu i tikvice bolje puniti svežim ili dinstanim mesom. Sve o tome reći će nutricionistkinja Sandra Milošević.

Autorka i voditeljka je Marija Popović.

Rediteljka je Tatjana Simić.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара