Читај ми!

Ja volim Srbiju

Ovonedeljno izdanje omiljenog porodičnog kviza nedeljom uveče na RTS 1, obeležili su borbenošću i takmičarskim duhom - takmičari, članovi Plavog i Crvenog tima.

Plavi tim, predvođen harizmatičnim dr Neletom Karajlićem, ove nedelje nastupa u izuzetnom sastavu: Neda Ukraden - jedna od najvećih zvezda jugoslovenske pop muzike, zatim hrabri Slobodan Maksimović - potpredsednik MMA Saveza Srbije i vrhunski borac u lakoj kategoriji. Treća članica tima je talentovana pevačica Jelena Vlahović.

S druge strane, Crveni tim kapitena Nenada Okanovića čini ništa manje spremna i za nadmetanje u znanju raspoložena ekipa: Mile Ilić - nekadašnji NBA igrač i autor podkasta "Jao Mile", zatim Biljana Sečivanović - afirmisana pevačica narodne muzike i Mikica Antonić, muzičar i autor.

Plavi tim je ušao spreman u takmičenje, zahvaljujući pre svega Neletovim rodbinskim vezama sa takmičarkom iz njegovog tima... Posebno su briljirali u igri "Osnovna škola", gde su pokazali da su dorasli svakom izazovu. Zahvaljujući "specijalnim vezama" Plavi su pokazali znanje i na pitanje o stogodišnjoj istoriji Radio Beograda.

Pomoć, doduše neplaniranu i neočekivanu - imao je i Crveni tim: malena Lena, ćerka takmičara iz ovog tima, bila je specijalna gošća u igrama "Žurka" i "Točak sreće".

Da li će znanje ili sreća biti ključni za pobedu, saznaćemo zajedno u novoj, uzbudljivoj epizodi kviza koja je na programu u nedelju uveče od 21.00.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina a reditelj Darko Kamarit.

"Ja volim Srbiju" RTS 1, nedelja 3. mart, u 21.00 sat

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара