Читај ми!

Kako do zdrave životne sredine i efikasne poljoprivrede

U predizbornoj TV debati predstavnici četiri liste raspravljaju o tome šta će uraditi da Srbija bude čistija, a njena poljoprivreda efikasnija.

Svako ko se bavio pregovorima sa EU zaključio je da će poglavlje o životnoj sredini biti najskuplje za realizaciju. Srbija decenijama diše loš vazduh i za proizvodnju struje u velikoj meri koristi ugalj, a poslednjih godina bitke se vode i oko rudnih potencijala, najviše oko iskopavanja litijuma.

Takođe, Srbija uvozi hranu koju sama može da proizvede, dok stručna javnost upozorava da je efikasnost domaće poljoprivrede niska i da je to potencijal koji se nedovoljno koristi.

Može li se u Srbiji živeti i jesti zdravije, mogu li prirodna bogatstva i zemlja da donesu blagostanje, to su teme o kojima će debatovati:

Ana Brnabić, lista "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“,

Aleksandar Jovanović, lista "Srbija protiv nasilja“,

Dušan Tufegdžić, lista "Narodna stranka - Siguran izbor. Ozbiljni ljudi“,

Boško Obradović, lista "Nacionalno okupljanje – državotvorna snaga“.

Moderator debate je Zoran Stanojević.

Реч на реч Реч на реч

Autor:
Зоран Станојевић

Емисија “Реч на реч” први пут је емитована 2012. године, у време тадашњих парламентарних избора. Дебате су омогућиле политичким представницима (учесницима) представљање својих политичких позиција јавности, а гласачима да прикупе све информације које су им биле потребне за формирање коначног избора, али и да позову јавне функционере на одговорност. Од тада, ова емисија се наметнула као поуздана платформа за разматрање проблема који су се показали као најважнији у датим моментима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара