Читај ми!

Ja volim Srbiju

Šesta epizoda kviza "Ja volim Srbiju" emitovaće se u nedelju 22. oktobra na Prvom programu Radio-televizije Srbije od 20.55.

Kao i do sada, šest poznatih ličnosti iz sveta sporta, glume i muzike odmeriće svoje snage, predvođeni iskusnim kapitenima. Takmičari su podeljeni u dva tima. Na čelu plavog tima je dr Nele Karajlić, dok crvene i ove nedelje predvodi Nenad Okanović.

Uz nostalgične inserte i šarenolike igre, prisećamo se i otkrivamo zanimljive i manje poznate podatke o našoj zemlji.

Smejaćemo se i diviti maestralnim replikama Petra Kralja, vratiti se u vreme osnivanja "Politike", našeg najdugovečnijeg dnevnog lista, setiti se uzbudljivih momenata iz naše sportske istorije, ali i naučiti ponešto novo. Koliko mesta za sedenje ima u jednoj od najvećih pozorišnih sala u Srbiji, koliko trojki se rodilo 2021. u našoj zemlji i koliki je stvaran značaj hidroelektrane Đerdap.

I ove nedelje, dobru atmosferu garantuje grupa Olja i Širkan, koja uživo izvodi nezaboravne numere iz naše tradicionalne, ali i popularne muzičke istorije.

Boje plavog tima brane: glumac Lazar Dubovac, Ana Štajdohar i proslavljeni animator i urednik emisija za decu - Predrag Vuković Peđolino.

Boje crvenog tima brane: Frontmen grupe "Osvajači", Zvonko Pantović – Čipi, glumica Tanja Petrović i teniski trener Dejan Kojić.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina.

Režiju potpisuje Darko Kamarit.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара