Читај ми!

Ja volim Srbiju

U nastavku TV sezone omiljenog porodičnog kviza koji nedeljom uveče već godinama prate sve generacije, nastavićemo sa otkrivanjem zanimljivih i neobičnih podataka o našoj zemlji i njenim znamenitim sunarodnicima. I u ovoj sezoni, voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina a kapiteni takmičarskih timova su Nele Karajlić i Nenad Okanović.

Kao što već znate, takmičari kviza "Ja volim Srbiju" su poznate ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života Srbije. Po troje ih je raspoređeno u dva tima (crveni i plavi). Uz podršku kapitena timova i publike, oni se bore za pobedu- pokušavajući da tačno odgovore na što više raznovrsnih pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci...

Tokom svakog izdanja kviza, šest motivisanih takmičara i njihovi agilni kapiteni se uz podršku publike nadmeću u znanju, kroz ukupno sedam igara i šest muzičkih rundi - što svaku epizodu čini veoma uzbudljivom, duhovitom i do samog kraja neizvesnom. Dodatnom uzbuđenju doprinosi "Točak sreće", koji često donosi potpuni rezultatski preokret.

Ove nedelje, kapiten dr Nele Karajlić je u svoj plavi tim doveo vaterpolistu Nikolu Rađena, plivačicu Anju Crevar i operskog umetnika i glumca Borisa Postovnika.

Crveni tim predvodi Nenad Okanović i u njegovoj ekipi će se boriti glumica Ivana Popović, u društvu rukometaša Žarka Šešuma i Rastka Stojkovića.

Specijalni gost u muzičkoj rundi kviza je Cezar Garsija, sa Kube.

Budite i ove nedelje uveče od 22 sata uz RTS 1 i dobro se provedite uz još jednu epizodu kviza "Ja volim Srbiju".

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара