Читај ми!

Ja volim Srbiju

U omiljenom porodičnom kvizu nedeljom uveče na Prvom programu RTS-a i ovoga puta pratićete nadmetanje u znanju, koje na zabavan način izaziva samo lepe uspomene i podseća nas zašto volimo svoju zemlju.

Dr Nele Karajlić je ove nedelje u svoj plavi tim pozvao Vericu Rakočević (modna dizajnerka), Zorana Pajića (glumac) i Đorđa Đoku Kortinu, doajena manekenstva ali i ugostitelja...

Da bi snage bile pravilno raspoređene u bici za pobedu a pre svega da bi svima nama i ove nedelje uz "Ja volim Srbiju" bilo još zabavnije - Nenad Okanović je u svoj crveni tim pozvao: Ivanu Dudić (glumica), Dušana Kaličanina (glumac) i Jasnu Milenković Jami (pevačica).

"Ovo je kviz uz koji ćemo sigurno još više zavoleti Srbiju i upoznati ili se podsetiti na važne događaje iz naše istorije, kulture, umetnosti, saznati ponešto i o demografskoj slici Srbije a ukazujemo redovno i na velika postignuća naših znamenitih sunarodnika u mnogim oblastima. I sve to, u formi zabavne emisije kroz igru, pesmu i fer plej." poverava voditeljka kviza Dragana Kosjerina.

Nova, uzbudljiva epizoda, čije je obeležje nadmetanje u dobrom raspoloženju takmičara - na programu je u nedelju 18. oktobra od 21 sat, na RTS 1.

Reditelj emisije: Darko Kamarit

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара