Plava ptica

Šta znači "hakuna matata"? Kako se to uzgajaju pundravci? Na koju stranu lete šišmiši? Odgovore na ova i još mnoga pitanja, otkrijte u našoj novoj epizodi "Plave ptice", u subotu 15. decembra.

Koliko se jedan veliki čovek, kao što je Osman, plaši jednog malenog trna, kao što je... maleni trn? To ćemo vam otkriti na samom početku naše osme epizode. Ali gospođa Ž će vam otkriti i nešto mnogo važnije kako da izvadite taj maleni trn ako se slučajno ubodete na njega.

U ovoj epizodi odletećemo zaista daleko, čak u Tanzaniju. Kroz novi veseli song saznaćemo šta znači "hakuna matata" na jeziku starog plemena Masai, kakva je to ugali kaša i još mnogo zanimljivosti koju krije ova afrička država.

Naš specijalni gost Luka Nestašlukov predstaviće nam svoju farmu. On na njoj uzgaja pundravce, besne gliste, bubice u glavi i leptiriće u stomaku. Saznaćemo čime se ove vrste hrane i zašto su uopšte važne.

Najmlađi drugarići KUD-a "Abrašević" odigraće za nas svoju omiljenu igru, specijalno po želji jedne šestogodišnje Sare koja nam se obratila putem mejla, a naša gusarska posada će nam ovoga puta pričati o Kolumbu.

Gvozden će imati novu vežbu, Osman novi specijalni eksperment, a Gospodin Dž novu pitalicu.

Zato ne propustite našu osmu epizodu.

Urednice i scenaristkinje emisije su Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Ivan Milanović, kompozitor Dragoljub Ilić, animator Miloš Gojković, a glumci Borka Tomović, Osman Ahmed, Boris Milivojević, Andrijana Oliverić i naš specijalni gost Aleksandar Meda Jovanović.

Let, let!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво