S Tamarom u akciji

U trinaestoj epizodi treće sezone serijala "S Tamarom u akciji", poznati trio koji čine autorka i voditeljka emisije Tamara Grujić, arhitekta Aleksandar Popović i šef majstora Jugoslav Koljković, rekapituliraće svih 12 epizoda prolećne televizijske sezone koju su proveli na jugu Srbije.

Vozeći se u kombiju, predvodnici tima emisije "S Tamarom u akciji" podsetiće se kuća koje su bile najzahtevnije za preuređenje i adaptaciju. Otkrivajući do sada nepoznate detalje o načinu nastajanja pojedinih epizoda - Tamara, Aleksandar i Jugoslav poveriće i koji će im potresni momenti ostati zauvek u sećanju na ovu TV sezonu kao i oni smešni, nepredvidivi i gotovo filmski... kako to samo život ili splet razvnovrsnih okolnosti mogu da izazovu.

Proslavu uspešnog završetka treće sezone serijala, Tamara je upriličila u etno kompleksu Teodora (u podnožju Caričinog grada, iznad Lebana).

Tamara Grujić, autorka i producent serijala "S Tamarom u akciji": "Došli su članovi svih dvanaest porodica kojima su naše akcije bile posvećene tokom ove sezone. Zajedno sa lokalnom samoupravom opštine Lebane, upriličili smo divan muzičko-zabavni program, svi su uživali! Gledaoci će videti i kako su se deca iz svih porodica vrlo lako međusobno sprijateljila, družila. Bilo je zaista divno videti na okupu sve porodice kojima smo pomogli ovoga puta. Uživali smo u njihovim pričama o svemu lepom što im se u životu još dogodilo, kako sada žive i šta planiraju, nakon naših akcija pomoći... "

Zahvaljujući akcijama pomoći koje je Tamara sa njenim timom realizovala tokom treće TV sezone na RTS-u, ukupno 108 ljudi živi u daleko boljim i lepšim uslovima. Autorka serijala je uspela i da ostvari plan, koji je sebi zadala na početku ove TV sezone - da pomogne i pri zapošljavanju članova porodica: 10-oro njih će od ove godine biti u mogućnosti da doprinesu boljem životnom standardu svoje porodice. Renovirano je oko 1100 kvadrata životnog prostora, napravljena su 4 plastenika. Zahvaljujući velikoj pomoći svih lokalnih samouprava na jugu Srbije, dobrih komšija i prijatelja kao i vernim nesebičnim sponzorima serijala, koji Tamarinu ekipu prate tokom sve tri sezone - u poslednjih 12 epizoda urađeno je i (rekordnih) 2500 kvadrata fasade i sanirano 400 kvadrata krovova zgrada.

"Ovom epizodom zavšeno je ukupno 40 emisija koje je "Triangl produkcija" snimila, kroz tri TV sezone serijala koji se od marta prošle godine emituje na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije. Naše humanitarne akcije pomoći porodicama i sve "avanture" započeli smo na severu Kosova (u proleće 2016-te), zatim smo jesenas snimali 16 epizoda na jugu Srbije a tokom proleća 2017-te smo usrećili još 12 porodica na istoj teritoriji", kaže Tamara Grujić, autorka i producent serijala "S Tamarom u akciji".

Tamara i njena ekipa uveliko pripremaju iduću TV sezonu, obećavaju upoznavanje sa novim zanimljivim članovima četrnaest porodica iz istočne Srbije. Istražuju interesantne priče o tom delu naše zemlje koje će, na sada već prepoznatljiv televizijski način prikazati ljubiteljima ove emisije.

Tamara Grujić: "Bonus epizoda, u kojoj ćete sigurno uživati, biće na programu u petak 16. juna i to je završna emisija naše treće TV sezone. Tako ćemo se pozdraviti sa gledaocima Javnog medijskog servisa i odlazimo na zasluženi odmor, prikupljajući snagu za nove izazove. Četvrtu TV sezonu serijala "S Tamarom u akciji" snimaćemo na istoku Srbije u Podunavskom, Braničevskom, Borskom i Zaječarskom okrugu. Snimanja novih 14 epizoda počećemo u avgustu. Na programu RTS- a, očekujte naše prepoznatljive priče i akcije pomoći porodicama iz istočne Srbije već krajem septembra, u istom terminu. U ime "Triangl produkcije" i tima serijala, zahvaljujem svima koji podržavaju našu humanitarnu misiju i pomažu sve napore koje činimo sa željom da pomognemo sunarodnicima. Nastavićemo i dalje da "popravljamo kuće i živote", kroz vašu omiljenu emisiju o dobrim delima.

Veliki pozdrav od ekipe emisije "S Tamarom u akciji", vidimo se na jesen!"

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво