SAT: Elektroautomobili na realnom testu

U današnjoj emisiji gledaoci će ekskluzivno imati priliku da vide uporedni, realni test elektroautomobila koji se već nude na srpskom tržištu.

SAT-ova ekipa je proverila kako se Folksvagenovi modeli "golf" i "ap" ponašaju u vožnji na auto-putu, na magistralnim putevima i u gradskoj gužvi i koliko kilometara sa jednim punjenjem mogu zaista da pređu. Kada se baterije prazne, a u kojim uslovima vožnje se dopunjavaju? Kako se i gde one pune i koliko je za to potrebno vremena, a što je najvažnije, koliko struje troše i koliko to košta?

Tema emisije biće bezbednost saobraćaja u lokalnim zajednicama. Šta opštine rade na tom planu, koliko se novca troši i zašto to ne daje rezultate, pa je broj stradanja povećan? Kako ih učiniti odgovornijim i gde je u svemu tome Agencija za bezbednost saobraćaja, koja se, po oceni stručnjaka, više bavi izdavanjem raznih uverenja, a manje bezbednošću u saobraćaju što bi trebalo da joj je osnovni zadatak?

Biće mnogo saveta, a pre svega kako voziti u uslovima kada ima dosta vode na putu i kada grmi i seva.

Gost emisije je poznati automobilista Milovan Mikica Vesnić, koji se priprema za trku na svetskom šampionatu TCR, u kome već imamo jednog vozača - Dušana Borkovića.

Kao i obično, biće dosta aktuelnih informacija i zanimljivih automobila.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 00.30, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара