Ja volim Srbiju

Autori i učesnici emisije i za ovu nedelju obećavaju nesvakidašnju zabavu za celu porodicu i nove zanimljive podatke koje ćemo saznati o našoj zemlji. Slavlje, optimizam i radost biće i ove nedelje okosnice kviza "Ja volim Srbiju".

Pod kapitenskim vođstvom Neleta Karajlića i Nenada Okanovića, članovi dve ekipe koje će se ove nedelje takmičiti u znanju i spretnosti su: Rada Manojlović, Ljuba Aličić, Dragica Radosavljević Cakana (Tim A ) i Tijana Dapčević, Saša Vidić i Suzana Branković (Tim B).

U kvizu "Ja volim Srbiju" često nešto slavimo. Zato će i slavlja i radosti biti itekako i ovoga puta. Sa raspevanim timovima naših kapitena, saznaćete odgonetku zagonetke "Mala sam, glatka sam, ali bez mene ceo svet ne može", podsetićemo i koliko šešira u svom nazivu ima najstarija beogradska kafana a možda će vas iznenaditi i činjenica - Koliko Srbija čita?

Otkrićemo jesu li članovi Tima A ili Tima B bili brži u pogađanju autora i naziva pesama, ko je od njih znao više o filmu i sportu, ko je otkrio više poznatih sunarodnika i tačno protumačio značenja starih, arhaičnih reči...

Proverite i vi svoje znanje igrajući se zajedno sa učesnicima emisije "Ja volim Srbiju".

Ko je bio spretniji a ko srećniji - nemojte propustiti da saznate i ove nedelje!

Sa mnogo smeha, muzike i dobrog raspoloženja, očekujemo vas i 19. februara, na Prvom programu RTS-a od devet uveče!

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара